Автор Тема: кто на сегодняшний момент получил ЕН на 2012?  (Прочитано 57914 раз)

А-ха

• Hero Member
А слово АННУЛпРОВАНО там есть в письме? Обследования нет в списке оснований для аннуляции... Вот же бестолочи, надоели просто.
Леночка ... прочитайте пож-та внимательно.
Я же вложил письмо.
.................
Державна податкова інспекція у           ському районі м. Харкова отримала інформацію від ДПС у Харківській області згідно з якою Вами проводиться діяльність заборонена Податковим кодексом України Стаття 291.5. Не можуть бути платниками єдиного податку: 291.5.1.  суб'єкти господарювання (юридичні особи та фізичні особи -підприємці), які здійснюють:
4) видобуток, виробництво, реалізацію дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, у тому числі органогенного утворення:
Згідно листа ДПС у Харківській області, фахівцями відділу контролю за проведенням готівкових розрахунків ДПС у Харківській області здійснено обстеження, в ході якого встановлено що Вами, за адресою м. Харків, Героїв Праці.7 (відділ в ТЦ "Караван") проводиться діяльність у сфері торгівлі ювелірними виробами за умови сплати єдиного податку.
Вказані діяння вступають в протиріччя з діючим законодавством.
З метою привести Вашу діяльність у відповідність з діючим законодавством пропонуємо Вам:
1.   здати до ДПІ свідоцтво платника єдиного податку, яке анульоване з
01.04.2012 р.
відповідно до статті 299.15.
«Свідоцтво платника податку
анулюється органом державної податкової служби у випадках та у строки:
4і здійснення видів діяльності, які не дають права застосовувати спрощену систему оподаткування, або невідповідності вимогам органііаціино-правових форм господарювання - в останній день податкового (звітного) періоду, в якому здійснювалися такі види діяльності або відбулася зміна органі'шцііїно-правової форми:»
2.   зареєструвати1 належним чином реєстратор розрахункових операцій
згідно Закону України від 6 липня 1995року N265/95-BP «Про застосування
реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського
харчування та послуг».
...................................
Кем оно анульовано я не знаю.... как Вы видите - бред сивой кобылы.
Но требования конкретные ...

У меня не открывается вложение, простите...

Что Вы планируете делать дальше?

Вообще-то удар с особым цинизмом... Вы должны сдать в десятидневный срок, а сегодня 10.04.

Подавать в суд и просить об обеспечении иска?

« Последнее редактирование: 10.04.2012, 17:28:42 от А-ха »

valerchik

• Hero Member
  • г.Харьков
Письмо датировано 10.04.2012 г.
Что делать будем?
Решаем. Я думаю будем воевать.
«Факты не перестают существовать от того, что ими пренебрегают» О. Хаксли

А-ха

• Hero Member
Что делать будем?

Да, вариантов собственно и не много... Воевать как-то логичнее, чем не воевать.
Мы тоже мониторим налоговую - вдруг какие-то пакости планируются.

valerchik

• Hero Member
  • г.Харьков
Что делать будем?

Да, вариантов собственно и не много... Воевать как-то логичнее, чем не воевать.
Мы тоже мониторим налоговую - вдруг какие-то пакости планируются.
Мониторь не мониторь ... вилы надо и вышку с пулеметом ... ;)
«Факты не перестают существовать от того, что ими пренебрегают» О. Хаксли

Marina

• Newbie
  • *
п ко мне сегодня обратились с налоговой, просят завтра забрать письмо об аннулировании единого налога с 1.04.12. Магазин находится в Харькове р-н Баварии. Также проверок никаких не было только недели 3 назад ходили и переписывали данные

Валентин М.

• Newbie
  • *
Запорожье;получил 47.19(52.12.0) с припиской -до 1,06,12 и устным запретом торговать юв.изд.

RAVCHIK

• Newbie
  • *
От знакомых узнала,что завтра проверка по поводу чего не знаю.С адвакатом советовалась и мы решили по итогу проверки будем подавать в суд.Бланка ЕН на руках нет(СУДпМСЯ)ЕН на 2012 тоже в суде,был отказ-подали на апиляцию.Просьба присылайте советы по поводу проверки .Закрыться не могу.

Marishka

• Jr. Member
  • **
подскажите пож. где найти какие товары входят в перечень КВЕДа 47.19 (и чтоб это было как документ)

тагир

• Full Member
  • никогда не сдавайся
доказывать свою правоту надо с поправкой на ветер ,дальность и вес снаряда

паникеры и трусы должны истребляться на месте ( приказ 227 от 28 июля 1942г.)

Zele

• Newbie
  • *
Звертаємо увагу, що згідно підпункту „а “ пункту 5 розділу ІІ    „Прикінцевих та перехідних положень” Закону від 04.11.11 №4014 Свідоцтва про сплату єдиного податку і патенти про сплату фіксованого податку видані на  2011 рік є  дійсними до  отримання нового Свідоцтва, передбаченого цим Законом, але не пізніше ніж до 1 червня 2012 року.

ДПС України зобов’язано регіональні ДПС забезпечити видачу Свідоцтва  суб’єктам господарювання, які подали заяву щодо обрання або переходу на  спрощену систему оподаткування за  формою, передбаченою наказом Міністерства фінансів України від 20 грудня 2011 р. за №1675.

Крім того, зазначаємо, що створено належні умови для видачі (заміни) Свідоцтв суб’єктам господарювання, які обрали спрощену систему оподаткування, обліку та  звітності.

Також повідомляємо, що заміна Свідоцтва на 2012 рік здійснюється у зручний для платників час.

Нагадуємо, що Свідоцтво видається безстроково, виключно суб’єкту господарювання або уповноваженій ним особі та не може передаватися для  провадження господарської діяльності іншим особам.

Джерело: Державна податкова служба України

Zele

• Newbie
  • *
вчера была в налоговой, сказали бланки есть, приносите св-во, напишем новое, попросила выписать по ксерокопии (чтоб не остаться без оригинала) - согласились!

LenchaLencha

• Jr. Member
  • **
вчера была в налоговой, сказали бланки есть, приносите св-во, напишем новое, попросила выписать по ксерокопии (чтоб не остаться без оригинала) - согласились!

Какой у вас квед?

ннн

• Jr. Member
  • **
Какая область?

Zele

• Newbie
  • *
Луганск квед 51,47,9 и 52,12,0

w2810

• Jr. Member
  • **
г. Днепропетровск. Сегодня выбил с боем 47.19 без приписки, 46.19, 42.99, 32.19 по индивидуальным заказам, 77.29. Заставили написать письмо, что со статьей НК ознакомлен. Пытались так же выбить расписку, что обязуюсь ювелиркой не торговать, но были посланны в лес.