Автор Тема: 3-я группа и "ТРОЯНСКИЙ КОНЬ"  (Прочитано 51071 раз)

bird

• Newbie
  • *
Re: 3-я группа и " ТРОЯНСКпЙ КОНЬ"
« Ответ #90 : 25.05.2012, 22:56:22 »

Простите (не бросайте в меня тапками!!!),  но разве оказание бытовых услуг населению по изготовлению юв. изделий из перечня услуг, которые может оказывать ФЛП на 2 гр. убрали? По моему мнению, опять "каламбурчик" у законотворцев получился, некая оказия...
[/quote]

А вы не читали как они принимали этот закон? Уж очень спешили на перерыв, но ради такого дела остались и очень в ускоренном темпе его приняли.(особо не вдумываясь в то что там написано.) О каких деталях они могли задуматься? :)

TASECHKA

• Full Member
« Ответ #91 : 25.05.2012, 23:05:16 »
Как говорила спародированная Галкиным Рената Литвинова: "Как страшно жить!..."
Дебильные, "недоделанные" з-ны, принятые между обедом и поездкой на какие-нибудь Мальдивы! Сколько их еще будет сыпаться на наши головы?
Господи, прости нас грешных, помилуй и спаси! На Тебя одна надежда!

Vadim_SC

• Full Member
« Ответ #92 : 26.05.2012, 18:14:19 »
Зайдите сейчас на Лигу и прочитайте, дальше предлагаю закидать форум лиги и лично этого вадима сообщениями о провакации.
Это не я. Меня не закидывайте.

marisa

• Newbie
  • *
« Ответ #93 : 26.05.2012, 18:48:40 »
Скажите пожалуста,нужно ли продолжать судиться? СУД В ПОНЕДЕЛЬНпК. ЕХАТЬ пЛп НЕТ?

agony

• Гость
« Ответ #94 : 26.05.2012, 18:57:34 »
ехать и продолжать!!!!!!!!! т.к. законопроект не подписан, а первое полугодие висит в воздухе. Вы должны доказать налоговой что имеет полное право на ЕН с 01.01.2012

Прегон

• Full Member
  • Учиться никогда не поздно
« Ответ #95 : 26.05.2012, 19:50:04 »
А потом стараться вместе со всеми бороться ПРОТпВ ТРЕТЬЕЙ ГРУППЫ

А-ха

• Hero Member
« Ответ #96 : 26.05.2012, 22:16:54 »
А потом стараться вместе со всеми бороться ПРОТпВ ТРЕТЬЕЙ ГРУППЫ

Т.е.? Не надо биться против третьей группы! :))

Прегон

• Full Member
« Ответ #97 : 27.05.2012, 07:55:47 »
Бороться и биться- синонимы

Прегон

• Full Member
« Ответ #98 : 27.05.2012, 10:25:58 »
http://chp.com.ua/all-news/item/17016-poryadok-vnesennya-zmin-do-svidotstva-platnika-edinogo-podatku-pidstavi-ta-stroki
25.05.2012
Порядок внесення змін до свідоцтва платника єдиного податку - підстави та строки

Якщо змінилася податкова адреса

Фізичні особи – платники єдиного податку І та ІІ групи  –  заяву про зміну податкової адреси подають до податкового органу не пізніше 20 числа місяця, наступного за місяцем, у якому відбулася зміна адреси;

Фізичні особи – платники єдиного податку ІІІ групи – заяву подають разом з податковою декларацією за податковий (звітний період),у якому відбулася зміна податкової адреси;

Юридичні особи – платники єдиного податку ІV групи – заяву подають разом з податковою декларацією за податковий (звітний період),у якому відбулася зміна податкової адреси.

Якщо змінилося найменування юридичної особи – заява про зміну найменування для внесення відповідних змін до свідоцтва подається до органу ДПС протягом місяця з дня виникнення таких змін.

Якщо  змінилося прізвище, ім’я, по батькові приватного підприємця – заява про зміни для внесення відповідних змін до свідоцтва подається до органу ДПС протягом місяця з дня виникнення таких змін.

Якщо змінилося місце провадження господарської діяльності –

Фізичні особи – платники єдиного податку І та ІІ групи  –  заяву про зміну місця провадження господарської діяльності подають до податкового органу не пізніше 20 числа місяця, наступного за місяцем, у якому відбулася зміна;

Фізичні особи – платники єдиного податку ІІІ групи – заяву подають разом з податковою декларацією за податковий (звітний період),у якому відбулася зміна місця провадження господарської діяльності;

Юридичні особи – платники єдиного податку ІV групи – заяву подають разом з податковою декларацією за податковий (звітний період),у якому відбулася зміна місця провадження господарської діяльності

Якщо змінилися види господарської діяльності

Фізичні особи – платники єдиного податку І та ІІ групи  –  заяву про зміну видів господарської діяльності подають до податкового органу не пізніше 20 числа місяця, наступного за місяцем, у якому відбулися зміни.

Зміни щодо найменування юридичної особи; прізвища, ім’я та по-батькові приватного підприємця; податкової адреси; місця провадження господарської діяльності та видів господарської діяльності вносяться органами ДПС до раніше виданого свідоцтва платника єдиного податку в день подання заяви.

За бажанням платника єдиного податку, у разі наявності вищенаведених змін свідоцтво може бути замінено на нове.

До отримання нового свідоцтва платник єдиного податку здійснює господарську діяльність на підставі раніше виданого свідоцтва, яке повертається органі ДПС у день отримання нового свідоцтва.

При зміні ставки єдиного податку:

Фізичні особи – платники єдиного податку І групи, які у календарному кварталі перевищили обсяг доходу 150 тис.грн., з наступного календарного кварталу переходять на застосування ставки єдиного податку, визначеної для ІІ або ІІІ групи. Заява про зміну ставки єдиного податку у зв’язку з перевищенням доходу подається не пізніше 20 числа місяця, наступного за календарним кварталом, у якому допущено перевищення.

Фізичні особи – платники єдиного податку ІІ групи, які у податковому звітному періоді  перевищили обсяг доходу 1 млн.грн., в наступному календарному кварталі переходять на застосування ставки єдиного податку, визначеної для ІІІ групи. Заява про зміну ставки єдиного податку у зв’язку з перевищенням доходу подається не пізніше 20 числа місяця, наступного за календарним кварталом, у якому допущено перевищення.

Якщо юридична особа змінює ставку єдиного податку з 3% на 5%  у разі анулювання реєстрації платника ПДВ та навпаки, з 5% на 3% – у разі реєстрації платником ПДВ, заява про зміну ставки подається не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного календарного кварталу, в якому здійснено реєстрацію ( анулювання) реєстрації платника ПДВ.

Відділ взаємодії із засобами масової інформації

та громадськістю ДПС у Вінницькій області

agony

• Гость
« Ответ #99 : 27.05.2012, 10:32:39 »
все по НКУ, как мне моя налоговая и рассказывала.. мыслят они узко и в направлении своих ЦУ. жуть, налоговики, как люди в нерабочее время, тоже узко мыслят? всегда интересно было  ;D

А-ха

• Hero Member
« Ответ #100 : 27.05.2012, 10:34:14 »
В законе 9661-д предусмотрен упрощённый переход между группами плательщиков.

А это информация налоговиков, которая у них всегда третьей свежести :)

Ничего "военного" в переходе нет.

agony

• Гость
« Ответ #101 : 27.05.2012, 10:36:48 »
да я в курсе.. в случае подписания и опубликования в том виде, что приняли во втором чтении.. как налоговики на местах будут понимать свободную миграцию... моск сломают, наверное себе  ;D

А-ха

• Hero Member
« Ответ #102 : 27.05.2012, 10:40:44 »
да я в курсе.. в случае подписания и опубликования в том виде, что приняли во втором чтении.. как налоговики на местах будут понимать свободную миграцию... моск сломают, наверное себе  ;D

Вот развлечёмся ;)

Хотя они пока свой моск найдут, чтоб сломать, наши мозги в форшмак превратят...

Надо сразу после подписания 9661-д требовать очередное разъяснение. Только задавать правильные вопросы, а то будет как с пресловутым письмом Лекаря.

А-ха

• Hero Member
« Ответ #103 : 27.05.2012, 16:12:10 »
А сколько по времени нам придется ждать?. Кто знает СРОК для выхода Закона в Свет.?.
От и ДО....?. ?. ?.

Гипотетически -от недели до месяца.

Vadim_SC

• Full Member
« Ответ #104 : 27.05.2012, 16:17:47 »
Гипотетически -от недели до месяца.
Учитывая, что поправки проталкивались только под отмену рентной платы за добычу природных (а это именно так и было, поверьте), то срок может быть минимальный. Зависит от того, чьи интересы важнее, и насколько близки к телу эти люди.