Автор Тема: Мысли вслух-...Может пора просыпаться? Ауууууу!...  (Прочитано 207384 раз)

roman

• Full Member
 Не знаю ще як ця влада має нагадити все привласнити народ обібрати щоб люди проснулись? Як треба себе не поважати і чекати що хтось це зробить без мене.

valerchik

• Hero Member
  • г.Харьков
http://www.insiderrevelations.ru/

Читаю - ... и в полном замешательстве. Ничего не могу понять! Откуда такой смысл?
А чего стоит такая фраза, как эта?
...
Для меня «элита» означает тех, кто ставят деньги выше людей или вообще любых реальных ценностей… и тех, кто занимает должности, потому что они могут их купить или получить по наследству вне зависимости от их квалификации.

Вы прекрасно описали элиту вашего типа, но не моего.

Вы — Ротшильд? Мой вопрос мелок по сравнению с множеством других вопросов, заданных вам в данной теме, но почему бы вам не быть одним из Ротшильдов, входящих в список 500 богатейших людей мира журнала Forbes.

Если бы вы читали внимательно, то вы не задали бы этот вопрос. Широко известные люди не обладают властью, поэтому Ротшильды находятся на том же уровне, на каком были предки нынешних Тамплиеров… кстати, родословной не следует гордиться. Все эти известные семьи/кланы/общества всего лишь пляшут под чужую дудку. Что касается вашего вопроса — нет, я не Ротшильд. из какой я семьи? Большинство здесь говорят о семьях, которые правят, и, тем не менее, они не знают, кто эти семьи. Они ошибочно полагают, что это семьи Бушей/Клинтонов/ Ротшильдов и т. д., поскольку некоторые теоретики «исследовали» этот вопрос, и некоторые «инсайдеры» рассказали им об этом, представив доказательства. Я принадлежу к правящей семье, имя которой редко упоминалось в истории, и никто даже не знает кто мы такие. И второе, вы считаете журнал Forbes надежным источником информации, тогда как все эти списки лишний раз показывают, что вами легко манипулировать, и вы не способны понять, что происходит на самом деле.
...
Сами эти фразы, вырванные из контекста этого монолога - это капля в море тех мыслей, которые почему-то вечные.
А по вопросу элиты - сказано сильно. Ведь если пристальнее посмотреть на украинскую "элиту", то без презрезрения на таких "элитных" смотреть не возможно! Это просто смех и крик души одновременно!

Может это кто-то так умно шутит? ... или как можно назвать такую подборку разносторонних фактов слепленных в одно целое протяженностью нескольких эпох?
Почитав такое на ночь - можно и не заснуть ... :o
« Последнее редактирование: 11.06.2012, 10:41:00 от valerchik »
«Факты не перестают существовать от того, что ими пренебрегают» О. Хаксли

А-ха

• Hero Member
Валера, я читала перевод этих "откровений инсайдера" ещё, если не изменяет память, в 2005 году. Стандартная конспирологическая теория, одна из тысячи.

Простой рассылкой этих текстов и их чтением карму не очистишь, к сожалению...   :)

valerchik

• Hero Member
  • г.Харьков
А при чем тут карма?

А-ха

• Hero Member
А при чем тут карма?

А это был прикол пару лет назад на разных форумах, что если тексты инсайдера разослать десяти друзьям, то очищается карма... :) Вспомнила и написала... Форумы я не читала, а текст получила два раза из разных городов. 

valerchik

• Hero Member
  • г.Харьков
Во как!
Я без всякого умысла отправил, т.к. удивлен данными сообщениями сам и хотел что бы другие почитали.
Что это такое? Это хорошо разыгранная и продуманная фальсификация? Так смысл этого всего написанного? Убеждение кого-то в чем-то? Так там нет навязывания мыслей. Многое из сказанного - понятно и доступно.
Короче - я в шоке. Как такое понимать и воспринимать - ума не приложу. :o

А-ха

• Hero Member
Во как!
Я без всякого умысла отправил, т.к. удивлен данными сообщениями сам и хотел что бы другие почитали.
Что это такое? Это хорошо разыгранная и продуманная фальсификация? Так смысл этого всего написанного? Убеждение кого-то в чем-то? Так там нет навязывания мыслей. Многое из сказанного - понятно и доступно.
Короче - я в шоке. Как такое понимать и воспринимать - ума не приложу. :o

Валера, но мысли то и умные есть. Значит, на пользу. Воспринимайте, как подсказку Вселенной. :)

valerchik

• Hero Member
  • г.Харьков
Валера, но мысли то и умные есть. Значит, на пользу. Воспринимайте, как подсказку Вселенной. :)
А это как понять?
http://www.insiderrevelations.ru/index2.html
...
Еще оч. интересно, что на 2012 год планируется...

2012 - это всего лишь конец календаря Майя, завершение цикла. Майя были примитивным народцем, все их знания были привнесены извне, теми, кого вы называете атлантами. В моменты начала-конца цикла Майя 3 соседних галактики в течении года вибрируют с одинаковой частотой, это позволяет прилетать гостям.
Ждите гостей.
Гости прилетят не злобные, однако, им понадобится золото, и они соберут всё доступное золото на планете.
...
случайно не эти ли  "наши" ламы - гости? ;)

...
(прилёт гостей, сбор золотых запасов планеты) Вы думаете это не повод для военных действий со стороны Землян? Кто же отдаст то, что ощутимо вдарит по экономике всех стран? пли будет иметь место бартерного обмена?

Будут опустошены только государственные золотохранилища, у всех государств. Не имеющие доступа к информации о сборе золота даже и не узнают, они и сейчас его в глаза уже давно не видят, всё оцифровано, виртуализированно. Военных действий не будет, ведь всё по договорённости.
...
Мировая финансовая система: золото, доллар, … ?

Это создано для вас. Очень скоро мы все заменим единой вируальной валютой.
Реально существуют иные ценности, самая важная из них - человеческая энергетика, её многомерный потенциал.
...
Энергия золота находится в чрезвычайно высокой вибрации и влияет на тонкие явления жизни. К чему приводит изъятие данного метала с Земли в больших количествах?

При изъятии золота с планеты злости и агрессии на планете становится меньше.
...
Не знаю, верить в это или нет? ... с одной стороны - полный маразм, с другой - события этого года навевают дурные мысли ...
« Последнее редактирование: 11.06.2012, 13:26:18 от valerchik »

А-ха

• Hero Member
А это как понять?
http://www.insiderrevelations.ru/index2.html
...
Еще оч. интересно, что на 2012 год планируется...

2012 - это всего лишь конец календаря Майя, завершение цикла. Майя были примитивным народцем, все их знания были привнесены извне, теми, кого вы называете атлантами. В моменты начала-конца цикла Майя 3 соседних галактики в течении года вибрируют с одинаковой частотой, это позволяет прилетать гостям.
Ждите гостей.
Гости прилетят не злобные, однако, им понадобится золото, и они соберут всё доступное золото на планете.
...
случайно не эти "наши" гости? ;)

Всё может быть... :))

А вообще интернет - забавное место, каждый псих может создать свою религию...

Мне больше нравится книги читать, они хоть материальны. :))

agony

• Гость
смотрю сегодня в ветках популярная тема - религия

так может станем адептами "копимизма"? я бы с удовольствием к ним присоединилась и имела я ввиду "авторские права"  8)

А-ха

• Hero Member

так может станем адептами "копимизма"? я бы с удовольствием к ним присоединилась и имела я ввиду "авторские права"  8)

Спасибо за расширение кругозора, agony!

Полезла в Википедию и порадовалась!  :D

http://ru.wikipedia.org/wiki/%CC%E8%F1%F1%E8%EE%ED%E5%F0%F1%EA%E0%FF_%F6%E5%F0%EA%EE%E2%FC_%EA%EE%EF%E8%EC%E8%E7%EC%E0

"...В большинстве стран свободное распространение информации ограничивается законами об авторских правах. Теперь в случае конфликта человека, принявшего копимизм как религию, и организаций, занимающихся защитой авторских прав (например, RIAA), возможна ссылка на вероисповедание и ответное обвинение в религиозной нетолерантности..."

Вообще просто гениально! Китайцы - думаю, главные адепты этой невероятно удобной религии... :D

valerchik

• Hero Member
  • г.Харьков

А молиться будем на Виндоус с оффисом ... :D

agony

• Гость

не-не-не.. молиться буду на великие Ctrl+C и Ctrl+V. они не лагают...

Vadim_SC

• Full Member
Альтернативная точка зрения - молится на Linux и OpenOffice

valerchik

• Hero Member
  • г.Харьков
http://lelekanews.blogspot.com/2012/04/blog-post_08.html
8 квітня 2012 р.
Передумови Української революції
Відтоді, як я почав вникати в українську політику, мене завжди цікавило – в чому причини наших поразок, де шукати їхні витоки? Чому Україна, яка налічує кілька тисячоліть своєї історії, дала світові потужні пласти культури, зараз знаходиться в глибокій економічній, цивілізаційній і культурній кризі? Все це призвело до того, що українці за рівнем життя знаходяться, на даний момент, серед країн третього світу. Безперечно, до такого стану Україну привело те, що проти неї  вже кілька століть ведеться жорстока війна. Зараз ми не чуємо пострілів гармат і вибухів бомб, бо є інші, більш «цивілізовані» методи ведення війни, починаючи від економічної, ідеологічної, інформаційної і багатьох інших видів воєн, які придумала людина.
Проти українців ведуться війни, і які ж наші дії у відповідь? Взагалі, коли йде війна, потрібно знати про свого противника якомога більше, щоб мати успіх в боротьбі з ним. Це і кількісний склад війська противника, і його дислокація, і яким озброєнням він володіє. Так от, саме цієї інформації, про тих хто окупував і гнобить українців і Україну у нас білим днем з вогнем не знайдеш. Якщо подивитися на численні політичні ток-шоу на ТБ, які йдуть у нас майже кожного вечора, то там балакають про що завгодно, але аналізу ситуації в Україні і які потрібні кроки для того, щоб владу в Україні взяли українці, ви там ніколи не почуєте.
Наша, так звана, «політична еліта» мені нагадує зашорених коней, які мчать по колу циркового манежу і везуть за собою українців. На їхньому шляху розкидані граблі, і час від часу зашорені коні наступають на ці граблі, але вперто продовжують бігти  по цьому замкненому колу. Для тих, хто не знає, що таке шори, коротке пояснення: шори чіпляють на кінську збрую так, щоб кінь бачив тільки те, що попереду і не бачив, що відбувається навколо. Так от, трохи про граблі, на які ми час від часу наступаємо. Я маю на увазі віру більшості українців в прихід Месії, який повинен все зробити за них: і Україну звільнити, і зробити всіх заможними. Яскравий приклад цього – Помаранчева революція, коли всі надії покладалися на Ющенка. Майдан його боготворив, люди буквально молилися на нього, здавалося вся Україна з’їхалася тоді в Київ. І що з того вийшло – була втрачена унікальна можливість взяття влади українцями, яка здавалося була послана нам вищими силами. Люди дочекалися перемоги Ющенка на виборах і спокійно роз’їхалися по домівках, довіривши долю України новообраному Президенту і його «любим друзям».
Розуміння того, що тоді насправді відбувалося на Майдані, що йшли закулісні ігри і торжища, а торгували майбутнім України, прийшло пізніше. Тому основний і головний урок з того, що відбулося такий: «Ніяка національна революція неможлива до тих пір, допоки не відбудеться революція в головах людей! Доки не відбудеться ламання стереотипів, сприйняття оточуючого світу через «рожеві окуляри». Все, що потрібно було зробити тоді на Майдані – це утворити Комітет національного порятунку з метою підняти українців на всеукраїнський страйк з вимогою розпуску антиукраїнського парламенту і проведення позачергових виборів. На яких, я впевнений, на хвилі всенародного підйому патріотичні українські сили взяли б переконливу перемогу. А так – Ющенко фактично врятував владні еліти, які нам залишилися від Радянського Союзу.
Тепер поговоримо про ламання стереотипів. Я маю на увазі зброю, за допомоги якої ведуться сучасні війни – арсенал тут великий. Це і «ліберальні цінності», і «демократія», і «права людини», сексуальні меншини, гендерна рівність і ще багато чого, але найголовніше тут - придумана хитромудрими дядечками багатопартійна система. «Поділяй і володарюй» - ось сенс всього цього. Не допустити національного підйому – того, що відбувалося в Європі в середині дев’ятнадцятого століття – так званої Весни народів, коли постали на мапі нові держави. Не секрет, що справжня політика робиться за кулісами і ті, хто дійсно керує, ніколи не виставляють себе напоказ. Щоб люди не зрозуміли того, що відбувається насправді і придумана гра у тих, хто при владі і тих, хто в опозиції. Фактично, більшість партій фінансуються з одного джерела і ми є лише маріонетками в їхній закулісній грі.
Якщо розібратися, ми всі, хто народився в Україні, є дітьми цієї землі, яка нас породила. Україна – земля дана нам Богом! Всі люди бажають практично одного – сімейного щастя, любові, достатку, жити в мирі і злагоді, одним словом - нам нема чого ділити. Ділять нас ті, хто хоче нами і надалі керувати. Чи є вихід з цього глухого кута, куди українців колись давно загнали, чи ми, як ті зашорені коні, бігаємо по одному і тому ж колу, набиваючи собі кожен раз гулі, не роблячи з цього ніяких висновків? Як казав класик: «Безвихідних положень немає, є неправильні рішення». Нам треба знайти таку ідеологію, яка б об’єднувала українців, а не роз’єднувала. І тут нам на допомогу приходить безсмертний геній Тараса Шевченка:

«Я так її, я так люблю
Мою Україну убогу,
Що проклену святого Бога,
За неї душу погублю!»

Для Шевченка Україна була понад усе, це було його життєве кредо. Україна повинна бути в центрі нашого світосприйняття, в її святій Землі зариті пуповини мільйонів наших пращурів, вона полита кров’ю мільйонів і мільйонів українців! Ідеологія україноцентризму – це якраз те, що може об’єднати українців. Без поділу на партії, релігійні конфесії і все те, що людей роз’єднує, а не об’єднує. Тільки тоді, коли Україна стане для кожного з нас центром Всесвіту, коли вона буде жити в наших серцях – тоді нам не страшні ніякі зайди і вороги. Навіть, коли нас, не дай Боже, розсіють по світу, ми будемо незнищенні. Як і за допомогою чого можна втілити в життя ідеологію україноцентризму? Потужна громадська організація, яка охопить своєю діяльністю не тільки українців в Україні, але й по всьому Світу.
Тільки за межами України живе приблизно 15 мільйонів українців, а це потужна сила. Успіх такого об’єднання можливий тільки за однієї умови – якщо українці будуть жити, як  одна велика Родина, де ні одна людина не залишиться без уваги і буде потрібною громаді. Людство вступає в епоху Водолія, де все зміниться невпізнанно. Які випробування випадуть на нашу долю – невідомо. Тільки згуртована нація вистоїть в майбутньому. Тому ми повинні рішуче і негайно відкинути все те, що нам нав’язано ззовні нашими ворогами і згадати діла славні наших незабутніх предків. Саме там ми зможемо черпати наснагу і знання з бездонної криниці наших пращурів. І наостанок згадаємо Шевченкове: «Обніміться брати мої! Молю вас, благаю!»
Микола Заремба.