Я завжди казав що в прокаті щось є.І ось сьогодні вночі на мене найшло прозріння.Уявіть собі що Ви маєте підприємця єдинника з КВЕДом на прокат.Що в такому випадку Ви отримали?Ви маєте абсолютно легального субєкта господарювання на ЄП і також загальнодержавний мораторій на будьякі перевірки малого і середнього бізнесу.А значить що 2 квартали Ви працюєте на ЄП нікого і нічого не боячись.А там вже згідно рішення ВР або всі торгують на ЄП або на загальній системі.І тому пошук законних підстав для прокату завів мене в тупік-а їх і шукати не потрібно.Крім того я переконаний що мораторій буде продовжений аж до самих виборів.
А тепер заперечте мені і поясніть в чому я помиляюсь?!
ПРпМЕР №1-Пару-тройку лет назад ВСЕ радовались, что ДАЮТ КРЕДпТЫ ВСЕМ. Прошло время- нужно платить по займам. Оказывается -
УВЛЕКЛпСЬ!
ПРпМЕР №2 Вечером бухаем- все в радужном свете! Прошла ночь- голова болит. Оказывается -
УВЛЕКЛпСЬ!
ПРпМЕР №3-Всем даем "напрокат" любому ПУПКпНУ, записав их данные в договора проката( если они согласятся.). Допустим, 5 изделий в день. Вплоть до третьего квартала.-
УВЛЕКЛпСЬ!
В третьем квартале Всем дали ЕН. Мы рады. А прокуратура з подання "КОГО-НпБУДЬ" проверила законность проката путем опроса у всех ПУПКпНЫХ. Данные есть. Вам впаивают, начиная от "нечестной предпринимательской деятельности" до "мошенничества и отмывания денег". У меня фантазии не хватает за что ещё , но у СПЕЦОВ- хватит.
Вы правы, допустим , все статьи будут потом за вас. НО 5 изделий х 4 месяца = 600 СУДОВ!!! Вы выдержите?