Автор Тема: ИЩЕМ ЗА КОГО ГОЛОСОВАТЬ  (Прочитано 56602 раз)

LenchaLencha

• Jr. Member
  • **
Re: пЩЕМ ЗА КОГО ГОЛОСОВАТЬ
« Ответ #90 : 27.05.2012, 23:24:39 »

Найдите лучше хоть одно фото Януковича в эротическом варианте. :D Будет смешнее.
_______________________________________________________________________________________
Второе фото, хотя все в тему.

http://censor.net.ua/photo_news/206237/novyyi_trend_yanukovicha_otbor_avtoritetov_tri_istochnika_naslajdeniya_svejie_fotojaby_ot_tsenzornet

АПтимист

• Newbie
  • *
« Ответ #91 : 28.05.2012, 00:34:04 »
ЗА ПАРТпЮ РЕГпОНОВ
АП!  п тигры у ног моих сели...

А-ха

• Hero Member
« Ответ #92 : 28.05.2012, 06:51:24 »
ЗА ПАРТпЮ РЕГпОНОВ

Это после просмотра фотографий по ссылке выше? :)

Mao

• Newbie
  • *
« Ответ #93 : 28.05.2012, 07:12:22 »
Подумайте над кандидатурой Гриценко. Незаангажированный человек и идеи интересные по вопросу тотальной люстрации.
« Последнее редактирование: 28.05.2012, 11:45:50 от Mao »

helen69

• Newbie
  • *
« Ответ #94 : 28.05.2012, 08:45:06 »
Мы все время голосовали за Гриценко, но у него мало денег на раскрутку и поэтому мало голосов. У меня подруга военная и когда он был министром обороны был порядок.

А-ха

• Hero Member
« Ответ #95 : 28.05.2012, 09:06:06 »
А как партия Гриценко называется?

helen69

• Newbie
  • *
« Ответ #96 : 28.05.2012, 09:09:20 »
«Громадянська позиція»

Zolushka

• Newbie
  • *
  • Красота спасет мир!
« Ответ #97 : 28.05.2012, 10:45:27 »
За кого не проголосуй всеравно получишь ... ! Остальное додумайте сами. У кого деньги и власть тот или купит или заставит купится(подсунет своего чистого человека) вот мое мнение. Выход новый майдан ,но где гарантия что нам не подсунут опять свою новую марионетку?

РЫБКА

• Newbie
  • *
« Ответ #98 : 28.05.2012, 16:12:09 »
Розповідають студенти славнозвісного Ірпіньського університету податкової служби,де ректор депутат від ПР Мельник.Там усі платять за навачання благодійний внесок, сума внеску може бути зменшена в рази, коли на питання Мельника: "Скільки ти можеш дати голосів за мене на майбутніх виборах?"-студент має відповісти-" Не менше п"яти готосів". Мельник зменшує  суму внеску, а студент має поїхати додому і сповістити свої п*ятьом найближчим родичам, що вони мають голосувати за Мельника.Коли родичів вговорили, то далі їм усім треба взяти відкріпні талони вдома , приіхами у повному складі до Ірпені,далі їх припишуть у гуртожитку і в день голосування вони підуть і проголосують за всім відомого Вам депутата І щасливі повернуться додому. Не знаю точно скільки тисяч студентів навчається в цьому навчальному закладі, але точно знаю що в такі умови будуть поставлені всі студенти цього вузу. Описана мною схеме не єдиною, в цьому вузі придумано багато інших схем впливу на студентів та їх батьків,які діють  тут уже багато років.

А-ха

• Hero Member
« Ответ #99 : 28.05.2012, 16:17:20 »
Круто... А люди это готовы сделать?

Может быть, мы им лучше скинемся на "благодийный внесок" и пусть нам будущее не портят?  :)

РЫБКА

• Newbie
  • *
« Ответ #100 : 28.05.2012, 16:31:27 »
Цей наказ поступив синові моїх знайомих. Була озвучена сума за 5 курс 20 000 грн, але, коли все буде так зроблено, то заплатять 10 000. Сім*я на це з радістю погоджується. Будуть наймати мікроавтобус ще з однією сім*єю, грузити в нього дєдушок-бабушок з давленієм та діабетом,як у моїх знайомих,сестер-братів і відправлятися за 1000 км,бо 10 000 на дорозі не валяються і для кожної української сім*і це дуже великі гроші. Отака схема.

LenchaLencha

• Jr. Member
  • **
« Ответ #101 : 28.05.2012, 16:33:23 »
Круто... А люди это готовы сделать?

Может быть, мы им лучше скинемся на "благодийный внесок" и пусть нам будущее не портят?  :)

Может, всё-таки на киллера...?

А-ха

• Hero Member
« Ответ #102 : 28.05.2012, 16:45:54 »
Цей наказ поступив синові моїх знайомих. Була озвучена сума за 5 курс 20 000 грн, але, коли все буде так зроблено, то заплатять 10 000. Сім*я на це з радістю погоджується. Будуть наймати мікроавтобус ще з однією сім*єю, грузити в нього дєдушок-бабушок з давленієм та діабетом,як у моїх знайомих,сестер-братів і відправлятися за 1000 км,бо 10 000 на дорозі не валяються і для кожної української сім*і це дуже великі гроші. Отака схема.

Нет слов! Хотя если детей всовывают в академию налоговой службы, то явно рассчитывают на отдачу в дальнейшем!

valerchik

• Hero Member
  • г.Харьков
« Ответ #103 : 28.05.2012, 16:51:44 »

Нет слов! Хотя если детей всовывают в академию налоговой службы, то явно рассчитывают на отдачу в дальнейшем!

пм это надо прежде всего для себя.
Ану такой умный выйдет, а обдирать уже некого будет. Где ему бедному эти тыЩи отбить ...? :'(

Пусть идут в общепит или химикотехнологический ... нет, гадости, прутся то в менты, то в мародеры.
Так им и надо. Раз работать не хотят.
Пусть едут за 3000 верст с давлением и астмой ... может пока доедут выборы закончатся...
«Факты не перестают существовать от того, что ими пренебрегают» О. Хаксли

РЫБКА

• Newbie
  • *
« Ответ #104 : 28.05.2012, 17:06:28 »
Розповідають студенти славнозвісного Ірпіньського університету податкової служби,де ректор депутат від ПР Мельник.Там усі платять за навачання благодійний внесок, сума внеску може бути зменшена в рази, коли на питання Мельника: "Скільки ти можеш дати голосів за мене на майбутніх виборах?"-студент має відповісти-" Не менше п"яти готосів". Мельник зменшує  суму внеску, а студент має поїхати додому і сповістити свої п*ятьом найближчим родичам, що вони мають голосувати за Мельника.Коли родичів вговорили, то далі їм усім треба взяти відкріпні талони вдома , приіхами у повному складі до Ірпені,далі їх припишуть у гуртожитку і в день голосування вони підуть і проголосують за всім відомого Вам депутата І щасливі повернуться додому. Не знаю точно скільки тисяч студентів навчається в цьому навчальному закладі, але точно знаю що в такі умови будуть поставлені всі студенти цього вузу. Описана мною схеме не єдиною, в цьому вузі придумано багато інших схем впливу на студентів та їх батьків,які діють  тут уже багато років.
Списки всіх,хто  пройшов через приписку  до студентського гуртожитку будуть перечитані Мельником і не дай боже хтось отримав знижку за навчання , а родичів не доставив до місця голосування,не бачити бідолазі того диплому,як своїх вух. Думаю,що таких не буде.