Розповідають студенти славнозвісного Ірпіньського університету податкової служби,де ректор депутат від ПР Мельник.Там усі платять за навачання благодійний внесок, сума внеску може бути зменшена в рази, коли на питання Мельника: "Скільки ти можеш дати голосів за мене на майбутніх виборах?"-студент має відповісти-" Не менше п"яти готосів". Мельник зменшує суму внеску, а студент має поїхати додому і сповістити свої п*ятьом найближчим родичам, що вони мають голосувати за Мельника.Коли родичів вговорили, то далі їм усім треба взяти відкріпні талони вдома , приіхами у повному складі до Ірпені,далі їх припишуть у гуртожитку і в день голосування вони підуть і проголосують за всім відомого Вам депутата І щасливі повернуться додому. Не знаю точно скільки тисяч студентів навчається в цьому навчальному закладі, але точно знаю що в такі умови будуть поставлені всі студенти цього вузу. Описана мною схеме не єдиною, в цьому вузі придумано багато інших схем впливу на студентів та їх батьків,які діють тут уже багато років.