А слово АННУЛпРОВАНО там есть в письме? Обследования нет в списке оснований для аннуляции... Вот же бестолочи, надоели просто.
Леночка ... прочитайте пож-та внимательно.
Я же вложил письмо.
.................
Державна податкова інспекція у ському районі м. Харкова отримала інформацію від ДПС у Харківській області згідно з якою Вами проводиться діяльність заборонена Податковим кодексом України Стаття 291.5. Не можуть бути платниками єдиного податку: 291.5.1. суб'єкти господарювання (юридичні особи та фізичні особи -підприємці), які здійснюють:
4) видобуток, виробництво, реалізацію дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, у тому числі органогенного утворення:
Згідно листа ДПС у Харківській області, фахівцями відділу контролю за проведенням готівкових розрахунків ДПС у Харківській області здійснено обстеження, в ході якого встановлено що Вами, за адресою м. Харків, Героїв Праці.7 (відділ в ТЦ "Караван") проводиться діяльність у сфері торгівлі ювелірними виробами за умови сплати єдиного податку.
Вказані діяння вступають в протиріччя з діючим законодавством.
З метою привести Вашу діяльність у відповідність з діючим законодавством пропонуємо Вам:
1.
здати до ДПІ свідоцтво платника єдиного податку, яке анульоване з
01.04.2012 р. відповідно до статті 299.15. «Свідоцтво платника податку
анулюється органом державної податкової служби у випадках та у строки:
4і здійснення видів діяльності, які не дають права застосовувати спрощену систему оподаткування, або невідповідності вимогам органііаціино-правових форм господарювання - в останній день податкового (звітного) періоду, в якому здійснювалися такі види діяльності або відбулася зміна органі'шцііїно-правової форми:»
2. зареєструвати1 належним чином реєстратор розрахункових операцій
згідно Закону України від 6 липня 1995року N265/95-BP «Про застосування
реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського
харчування та послуг».
...................................
Кем оно анульовано я не знаю.... как Вы видите - бред сивой кобылы.
Но требования конкретные ...