Думаю, что нужно обжаловать акт и просить обеспечение иска - сроки поджимают. И обязательно написать письмо в налоговую, с просьбой заменить старый бланк на новый - пусть напишут отказ или то, что бланков нет. Этот отказ можно сдать дополнительно в суд.
А аннулировать они Вам могут только новое свидетельство, по старому никаких таких процедур не предусмотрено... И если аннулировать, то только 30.06. п должны доказать незаконность Вашей деятельности.
Согласен ..., но киньте отсканированный акт на почту.
Может смогу помочь. У меня тоже после праздников как-то ситуация прорисуется. Уверен, что просто так они не отстанут, но и как они собираются со мной бороться - ума не приложу.
Есть прекрасный против них компромат - это диалог Продан с Федченко. Это прекрасная запись - может помочь во многом!!!
Хотя у них фантазия как у Мюнхаузена ... какую-то гадость да придумают.
Напишите в личку электронный адрес, скину акт. Буду очень благодарен за любую помощь.
По просьбе трудящихся написал Жалобу на проверку
СКАРГАна висновок перевірки
Я, фізична особа-підприємець _________________, не погоджуюсь з висновками викладеними в акті фактич-ної перевірки, належного мені відділу продажу ювелірних виробів в ТЦ «_________», який розташований за адресою: м. ______, вул. _________________, та наполягаю на:
1. визнанні висновків по акту фактичної перевірки неправомірними та такими, які суперечать Законодавству України;
2. притягненні до кримінальної відповідальності за переви¬щення службових повноважень, що утворює склад злочину, передбаченого ч.І ст.365 КК України - головного державного податкового ревізора-інспектора відділу контролю за прове-денням готівкових розрахунків управління податкового контролю ДПС у _____ській області, радника податкової служби III рангу - ____________, та головного державного податкового ревізора-інспектора відділу контролю за проведенням готівко-вих розрахунків управління податкового контролю ДПІ в ____ському районі м. _____ська ______ської області ДПС, радни-ка податкової служби III рангу ________________________.
3. За допущення керівництвом ДПС у _____ській області таких порушень з боку працівників останнього, а саме в.о. пер-шого заступника голови ДПС у _______ській області ________________, на яку покладено контроль за виконанням наказу ДПСУ у ______ській області № ____ від ___.04.2012 року, що є службо¬вою недбалістю, та утворює склад злочину, передба-ченого ч.І ст.367 КК України.